Yin Yoga lærer hos Axelsons

En rolig yogaform med fundament i Taosimen og Tradisjonell Kinesisk Medisin

Det er mange som har lyst til å bygge på med kortere utdannelser på det man allerede har. Denne utdannelsen passer perfekt for deg som er yogalærer eller kroppsterapeut (massør, soneterapeut, fysioterapeut, akupunktør, rosenterapeut mm) og ønsker å spesialisere seg innen Yin Yoga, og for deg som har lyst til å lære Yin Yoga for din egen del!

Kurset går grundig gjennom yin yogaens filosofi, læren om yin og yang, fem elementsteori og meridianer. Vi har fokus på anatomi, pust, mindfulness og metodikk.

Hovedlærer på utdannelsen er Guri Nyhaug sammen med et dyktig lærerteam som består av Siw Aduvill, Fatima Sidhreé, Elise Jansen og Trine Spanien. Siw Aduvill og Guri Nyhaug underviser også på Axelsons yogalærerutdannelse og Trine Spanien er soneterapilærer og studierektor samt har ansvar for blant annet yin yoga-, yogalærer- , yogamassasje og soneterapi-utdannelsen på Axelsons.

Yin yoga har fokus på yin delene av kroppen – som bindevev, ligamenter, indre organer og meridianer. Stillingene utføres liggende eller sittende. Omtanken ligger i å slappe av i muskulatur og gi slipp på spenninger som kan gi blokkeringer for flyt av energi og sirkulasjon. Man holder stillingene i flere minutter, hvor vi jobber med områder vi passivt tøyer ut, pust, meridianer og bevisst tilstedeværelse/mindfulness. Med yin yogaen løser vi opp i stivhet og spenninger som sitter i kroppen. Det gir oss en fantastisk ro i kropp og sinn.

Guri Nyhaug er hovedlærer på vår utdannelse til Yin Yogalærer. Guri har praktisert yoga i forskjellige former og med ulik tilnærmelse siden 1995, og har undervist yoga de siste 10 årene, hovedsakelig Ashtanga Vinyasa Yoga og Vinyasa Flow.

I 2012 møtte hun Yin Yoga og ble umiddelbart forelsket i denne myke, men sterke tilnærmingen til praksisen, og har undervist Yin siden da. Bevisstheten om at vi alle er en del av naturen og at elementene i naturen også er gjeldende i oss, samsvarer dypt med hennes virke som Rosenterapeut og IKYA utøver (vibrasjonell medisin). Grunnleggende i hennes lære er å integrere verktøy, teknikker og priinsipper, lytte til naturens intelligens og la den veilede oss i bruken av dem.

Vår utdannelse til Yin Yoga lærer, kvalifiserer som CE (Continuing Education) for deg som er registrert RYT200 hos Yoga Alliance.

Basert på at vår utdannelse til Yogalærer, tilsvarer kravene fra Yoga Alliance, den internasjonalt anerkjente organisasjonen for godkjennelse av yogalærere og yogautdannelser, hvor vår lead teacher er en registrert YACEP. Etter endt utdannelse som Yogalærer kan du (mot en årlig avgift til Yoga Alliance) registrere deg som RYT 200 og markedsføre deg gjennom deres hjemmeside, og sammen med Axelsons diplomen benytte RYT 200-logoen. Som utdannet Yin Yoga lærer kan du da registrere utdannelsen din som CE (Continuing Education) hos Yoga Alliance.

Vår utdannelse til Yin Yoga lærer, kvalifiserer som CE (Continuing Education) for deg som er registrert RYT200 hos Yoga Alliance.

Axelsons Body Work School AS
Telefon: 23 10 36 20
E-post: info@axelsons.no